rss       RSS (Really Simple SyndicationsauRich Site Summary)este un format standard, bazat peXML, folosit pentru a facilita publicarea şi popularizarea conţinutului web.
        Standard-ul RSS este folosit de majoritatea site-urilor de ştiri, şi în special de site-urile care pun în valoare conţinut proaspăt într-un timp scurt. Bine înţeles, standardul RSS poate fi folosit pentru absolut orice fel de informaţii ce pot fi prezentate sub formă de articole. Majoritatea blog-urilor prezente online au o sursa RSS pentru articolele publicate, sau chiar pentru ultimele comentarii adaugate.
keywords

Primul aspect când alegi cuvintele cheie este, cît de des sunt aceste cuvinte căutate în motoroarele de căutare. Uneltele pentru determinarea popularităţii cuvintelor folosesc datele achiziţionate de la o serie de motoare de căutare cu un set de algoritmi pentru a estima numărul de căutări realizate pentru anumite cuvinte timp de un an / lună. Este bine să folosiţi atît aplicațiie ajutătoare de la Google, cît şi alt soft-uri specializate pentru determinarea popularităţii cuvintelor cheie.